“Als klein jongetje droomde ik al van het hebben van een eigen sportschool.”
In januari 2019, besloot ik mijn baan als regiomanager op te zeggen en mijn droom waar te maken. Mijn naam is Sonic, 35 jaar oud en trotse eigenaar van Sonic’s Gym. Om resultaten en persoonlijke sportdoelen te bereiken, heb ik de afgelopen 15 jaar diverse opleidingen gevolgd op het gebied van sport, voeding en dieet ethiek. Daarnaast heb ik ervaring op het gebied van kickboxen, fitnessen en het les geven hierin. Tot op heden train ik minimaal 3 keer per week bij Mike’s Gym met Walter, de vaste padstrainer van Mike Passenier.

Door mijn ervaring als ex-militair en sporter heb ik een visie ontwikkeld waarin ik op een resultaatgerichte manier doelen kan bereiken. Sonic’s Gym is een sportschool die zich niet alleen richt op fitter, sterker en slanker worden, maar vooral op het plezier hebben in sporten. Voor mij is het belangrijk dat mijn leerlingen zich op hun gemak voelen in een veilige omgeving. Ik coach en begeleid op gebied van motoriek, pedagogiek, weerbaarheid, zelfverdediging en persoonlijke ontwikkeling. Respect, vertrouwen en discipline staan hierbij hoog in het vaandel.

Het eerste wat ik echt moest hebben was een logo, eentje die mij omschrijft als persoon maar ook de kernwaarden van mijn gym laat zien. Drie belangrijke aspecten uit mijn leven, de leeuw, bokshandschoenen en André Hazes hebben de basis gevormd voor het logo waar ik enorm trots op ben.
De leeuw: Mijn geboortehoroscoop, de leider van het dierenrijk, majestueus, dominant en meedogenloos. Kortom de eigenschappen die je moet hebben om een kampioen te worden.
De bokshandschoenen: Iedereen weet hoe je moet vechten maar niet iedereen weet hoe ze zich door het leven moeten vechten. De bokshandschoenen staan voor doorzetten en niet opgeven. Handschoenen aan en gaan!
Andre Hazes: mijn held, mijn grote voorbeeld en mijn spirituele vader. Iedereen die mij kent weet dat ik een grote Hazes fan ben, ik leef, eet, slaap en adem Hazes. Zijn nummers hebben mij door vele momenten in het leven gesleept en mij gevormd tot de man wie ik vandaag de dag ben.

Sonic.