Wil jij ook een referentie achterlaten? Stuur deze via het contactformulier en wij zullen hem online zetten!

Serana
Ik wilde al heel lang iets met boksen doen maar voelde me nergens op m’n gemak en nergens hielden ze rekening met mijn lichamelijke klachten en toen begon Sonic opeens een eigen gym: love it! Tsja elke week wel spierpijn en zweten als een otter maar ook elke week sterker en fitter! Ook op persoonlijk vlak staat Sonic altijd voor je klaar en daar ben ik hem heel dankbaar voor. Voorlopig is hij nog niet van mij af! USH!

Luna
Ik ben nu ongeveer 4 maanden aan het trainen. En het is echt geweldig! 3x in de week technieken leren, aan je conditie werken en natuurlijk fitter en beter worden. En dan heb je ook nog eens een leuke groep die je met alles steunt, waar je het leuk mee hebt en die je ook nog eens allemaal nieuwe dingen leert. Vroeger vond ik kickboksen helemaal niks totdat ik toch een keer een proefles ben gaan volgen. Uiteindelijk vond ik het toch wel leuk en ben ik er op gegaan. En wat heb ik veel geleerd in 4 maanden, mijn ervaring van kickboksen van stand 0 is nu zoveel hoger! En wat een plezier heb ik hierin. Mijn ervaring met de trainer is heel prettig. Hij geeft op een goede manier les waardoor je het snel onder de knie krijgt, hij leert je jezelf verdedigen voor als je een keer in een gevecht komt en hij zorgt ervoor dat je meer zelfvertrouwen in jezelf krijgt. Snap je iets niet of kom je ergens niet uit, hij legt het helemaal uit totdat je het begrijpt. Tegelijkertijd is hij ook een soort van vertrouwenspersoon. Hij leeft met iedereen mee, hij steunt iedereen en je kan alles tegen hem zeggen.

Hadisa
Sinds juni train ik bij Sonic’s Gym. Vanaf begin een warme ontvangst van de overige leden. De trainingen zijn soms zwaar, gezellig, maar vooral leerzaam. Sonic is een trainer die het uiterste uit je wilt halen, hij focust dan ook goed op iedereen en geeft constant feedback op een coachende manier. De groep is nauw betrokken met elkaar, iedereen is gelijk en dat is fijn wanneer je beginnende bent, net als ik. 

Sharita, moeder van Anisha & Ishika
Ik ben zeer tevreden over zijn manier van lesgeven. Sonics geeft veel persoonlijke aandacht aan de leerlingen en hij weet elk leerling te motiveren en te stimuleren en te werken aan hun technieken. Ik vind het zelf heel erg fijn dat ik als ouder mag toekijken en ik zie iedere week mijn kinderen zelfverzekerder en krachtiger worden! Sonic heel erg bedankt.

Stefanie
Ben 3 maanden geleden begon samen met mij zoon bij sonicsgym wat heb ik in zo een korte tijd veel geleerd. Sonic is onwijs streng kwa lees geven maar wel oprechte weet wat hij doet heeft heel veel ervaring in kickboksen  maar hij staat  wel 100 procent achter  zijn leden. Als het niet gaat of hij ziet dat je moeite heb met bepaald techniek hij help je echt doorgeen. Ook mijn zoon vind het leuk hij heeft heel veel mogen leren tijdens de kickbocks les ik ben sonic erg dankbaar voor zijn inzet zowel voor de volwassen maar ook voor de kids.

Gerianne
Na een aantal proeflessen bij verschillende boksscholen heb ik me na een les bij Sonic aangesloten bij Sonic’s gym. Ik train hier nu ruim een halfjaar en ga nog steeds met plezier naar de lessen. De lessen zijn een combinatie van conditie en techniek. Intensief én leerzaam dus! Vooral deze combinatie houdt het leuk, na elke les heb ik weer wat nieuws geleerd. Het feit dat we in een groep én individueel met Sonic trainen vind ik ook erg fijn. Verder zijn we niet alleen bezig met combinaties uitvoeren, maar krijgen hierbij uitleg over waarom we de combinaties maken. Dit maakt je een stuk bewuster met waar je mee bezig bent. Ik ga nog steeds elke les met een voldaan gevoel naar huis.

Lia
Een goede workout, leerzaam én gezellig! Dat is trainen bij Sonic’s gym. Ik train sinds ruim een halfjaar met veel plezier bij Sonic. Zijn lessen zijn lekker intensief, maar ook leerzaam. En vooral die combinatie vind ik fijn: aan je conditie werken, maar ook beter worden. Er wordt veel aandacht besteed aan techniek en het waarom van bepaalde combinaties, in de groep maar ook individueel. Daarnaast is het ook nog eens super gezellig. Iedereen is toegankelijk en open, zodat je ook van elkaar kan leren. Ik ga er elke keer weer met plezier naar toe (ondanks dat het een stukje fietsen is J) en kom met een voldaan gevoel thuis.

Daphne
Ik ben nu 2 weken gestart. De ontvangst was heel welkom. Er werd gelijk goed uitleg gegeven. Ondanks het in groepsverband is, wordt er veel persoonlijke begeleiding gegeven. Dit vind ik heel fijn, aangezien ik nog een inhaalslag moet maken. Er wordt geen onderscheid gemaakt, iedereen is gelijk en is er om te leren. Ik heb eindelijk een sport gevonden die ik leuk vind.

Jerrel
Het trainen bij deze trainer heeft de fitness level weer een andere dimensie gegeven. Voorheen was ik een regelmatige sportschool bezoeker. Ik heb astma dus deed ik wat gewichten training maar meer cardio. Tijdens deze periode dacht ik dat mijn conditie redelijk was. Nou niet dus. Toen ik bij Sonic begon bleek dus dat ik de oefeningen kwa ademhaling niet kon bijbenen. Hierin werd ik met behulp van persoonlijke aandacht begeleid en merkte ik dat het na elke les iets beter ging. Na de les die bestaat uit bootcamp en trap en stoot lessen heb ik het gevoel dat ik een volledige workout heb gehad. Waarbij alle spiergroepen aan de beurt zijn en je een hele goede cardio training hebt gehad. Deze trainingen zijn heel volledig en zeker niet saai. Het feit dat je aan het stoten en trappen bent geeft na de les ook een zeer fijn gevoel. Je bent alle eventuele opgebouwde spanning van het dagelijks leven even helemaal kwijt. De trainingen werken hierdoor ook verslavend. 

Shanna
Ik ben Shanna, 21 jaar en sinds kort lid bij Sonic’s Gym. Ik ken Sonic van mijn oude werk, wij zijn toen eens aan de praat geraakt over kickboxen en hij vertelde mij dat hij kickbox lessen geeft. In september heb ik een proefles genomen en beviel het mij zo goed dat ik eigenlijk gelijk een abbonnement en kickbox gear heb aangeschaft. Ik probeer elke week twee keer te komen, soms gaat dat niet en soms kom ik wat later en kan ik alsnog aansluiten, super fijn! Zelf heb ik last van inspannings-astma. Sonic weet hiervan en helpt mij goed, hij let bijvoorbeeld echt op hoe ik adem haal en hoe ik mijn grenzen langzaam maar een beetje kan verleggen. Langzame progressie is ook progressie!  Niet alleen Sonic let mij, maar iedereen let op elkaar. We helpen en corrigeren elkaar op een respectvolle manier. Zo leren wij allen van elkaar. Ten slotte vind ik dit een fijne gym met een groep waarmee je je snel op je plek voelt, eigenlijk één grote familie. 

Zeli
Hola, Ik ben Zeli da Fonseca Soares. Sinds april heb ik de stap genomen om kickboxen te doen, omdat ik het leuk vind. Daarnaast wil ik werken aan mijn zelfvertrouwen, discipline en conditie. Ik heb dit bij een andere trainer gedaan, maar sinds juni ben ik overgestapt naar Sonics gym. Bij Sonics gym heb ik geleerd hoe ik technisch dit kan doen en hoe ik moet zeefverdedigingen. Sonic neemt de tijd en hij legt heel goed uit wanneer je het verkeerd doet en dit doet hij door het voor te doen. Daarnaast werken wij bij Sonics gym aan onze conditie en je valt af. Doordeweeks ga ik vanuit mijn werk naar Sonics gym en meestal ben ik moe, maar ik krijg aan het eind van de les energie waardoor ik blijf terugkomen. Daarnaast is dit het beste manier om je dag af te sluiten. Ik raad iedereen aan die wil werken aan zelfvertrouwen, discipline en conditie om ook deze stap te nemen. Geloof me, je krijgt geen spijt. We zijn ONE HAPPY DYSFUNCTIONAL FAMILY.

Liesseth
Top boxentrainer: altijd enthousiast, positief en goede gevarieerde oefeningen en technieken! Stimuleert je goed. Met heerlijke humor een goeie training krijgen. Pas op! Hou wel je dekking hoog ush.

Wendy
Sinds de eerste clinic train ik al bij Sonics gym, dus ik ben er  vanaf het begin bij. Ik train vooral om lekker fit te blijven en mijn hoofd leeg te maken. Dat je hierbij ook nog eens jezelf leert te verdedigen kan altijd nog van pas komen! De trainingen zijn erg intensief maar voor iedereen toegankelijk en met een goede dosis humor! Naast dat de groep ontzettend gezellig is staat iedereen altijd voor elkaar klaar en proberen we het beste uit elkaar naar boven te halen.

Sheen
Nog voordat Sonic begon met zijn kickbox lessen volgde ik al personal training bij hem. Ik ben na een aanrijding en het daarbij behorende revalidatie traject meer dan 15 kg aangekomen. Sonic heeft samen met mij gestreden tegen die kilo’s en zeker met goed resultaat!!! Inmiddels ben ik de kilo’s kwijt, voel ik mij zelfverzekerd en kan ik de hele wereld aan. Het idee om een eigen sportschool te beginnen ontstond ergens rond het einde van 2018. Ik heb hem zien opbouwen van niets naar nu zijn kindje; Sonic’s Gym. Zijn kennis, passie voor de sport, positieve energie en manier van les geven maken hem authentiek. Ik sport nu drie keer per week bij Sonic’s Gym en kijk er iedere keer weer naar uit. Het zijn intensieve workouts, maar samen met de groep slaan we er ons iedere keer weer door heen. Samen vormen wij een familie die steeds groter en gezelliger wordt maar waar respect altijd op nummer 1 staat.
Ush!

Danis Ikanovic
Beste en tofste kickboksleraar ever! Kom allemaal trainen bij Sonics gym.

Nina Hoekveld, moeder van Rosalie en Luna
Mijn dochter hield niet van sporten en na lang zeuren heb ik haar zo ver gekregen een proefles te doen bij Sonics gym. Ze is er sindsdien niet meer weg te slaan! Fijne mensen, professioneel en persoonlijke aandacht. Ze komt altijd voldaan en moe thuis. Sonic heeft mijn dochter in haar kracht gezet. Mijn andere dochter heeft bij de jeugd les, nu mijn zoontje nog…

Faouzia, moeder van Raouane
Raouane is een paar maanden geleden bij Sonic komen boksen. Sinds hij bij Sonic bokst, gaat het veel beter met zijn boosheid. Ik ben erg tevreden. Ik raad het iedereen aan. Dankjewel.

Richeila, moeder van Cicely
Wat Cicely van kickboxen vindt is dat het leerzaam is en dat je sterk wordt in zelfdefensie.Wat voetbal betreft is ze er helemaal weg van en ze vindt het één van de leukste sporten. Ook qua teamwork vindt ze dat het goed gaat.Als moeder ben ik heel blij met hoe je omgaat met iedereen. Sonic, je doet je werk goed en je staat klaar om iedereen te helpen.

Maria, moeder van Rosie
Sonic’s Gym kickboxen en zaalvoetbal is een aanrader. Mijn dochter van 10 wordt goed begeleid en zij heeft er plezier van.Kickboksen geeft haar zelfvertrouwen. Ook de communicatie vanuit de begeleiding naar de ouders is goed en duidelijk. De begeider zorgt voor juiste materialen. In principe heb je als ouder weinig omkijk naar en wordt alles geregeld. De betalingen gaan ook goed. Sonic’s Gym is een juiste keuze om je kinderen in de wijk laten sporten. Ook ouderen kunnen meedoen. Ons dochter is zeer tevreden en heeft er altijd zin in.